tirsdag den 2. juni 2009

Sims 3 udkommer torsdag

Den længe ventede efterfølger til The Sims 2, The Sims 3 (!), udkommer på torsdag - vi sender onsdag.

[ KØB THE SIMS 3 KLIK HER ]

Forestil dig at have levet hele dit liv ét sted… og så pludselig kunne gå udenfor og hvorhen du ville i hele kvarteret? The Sims 3 lader dig placere dine unikke Simmere i et åbent, levende kvarter lige ude foran deres dør! Friheden i The Sims 3 vil inspirere dig med uendelige muligheder og underholde dig med uventede øjeblikke, overraskelser og katastrofer.
Dine simmere kan frit gå rundt i kvarteret, besøg naboernes hjem og udforsk omgivelserne. De kan tage et smut til bymidten for at hænge ud med vennerne, møde nye simmere i parken eller løbe ind i kollegaer på gaden. Hvis dine simmere er de rigtige steder på de rigtige tidspunkter, hvem ved hvad der så kan ske?

Det helt nye og brugervenlige værktøj giver dig uendelige muligheder for at skabe og tilpas helt individuelle simmere. Bestem deres form og størrelse, fra tynd til tyk og muskeløs - og alt midt imellem! Vælg ansigtstræk, hudfarve, hårfarve, frisure, øjentype og -farve og vælg deres tøj og tilbehør.

Lav realistiske simmere med særprægede personligheder. Vælg imellem en lang række karaktertræk og kombiner dem på sjove måder. Den kombination af karaktertræk du vælger - modig, kunstnerisk, enspænder, perfektionist, kleptoman, romantisk, klodset, paranoid og meget mere - former dine simmeres opførsel, og hvordan de reagerer overfor andre simmere. De er komplekse individer med unikke personligheder, der går udover de basale hverdagsbehov.
Byg dit drømmehus og design det ultimative hjem. Tilpas alting fra gulvene til udsmykningen, skjorter til sofaer, tapet til farven på vinduerne. Det er sjovt og let at ændre farver og mønstre, hvilket dig uendelige muligheder for tilpasning. Eller du kan vælge at fylde kvarteret med forudskabte bygninger og interiør. Hvilke af dine simmere skal leve i store villaer, ungkarlelejligheder, ultimative drømmehjem eller afslappende hytter?

The Sims 3 indeholder nyt gameplay, der både er hurtigt og belønnende. Der er mere til dine Simmeres liv i The Sims 3.

Ingen kommentarer: